Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari	    

Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari
 Cristian Mazilu, Consultant credite si finantari 	
			~ final discuție ~
 oanadumitru1976	                   

Acum un an de zile, am apelat la un broker pentru obtinerea unui credit bancar. Inainte de asta am fost personal la mai multe banci pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)
	                    oanadumitru1976	                   

Acum un an de zile, am apelat la un broker pentru obtinerea unui credit bancar. Inainte de asta am fost personal la mai multe banci pentru obtinerea unei ... (vezi toată discuția)

alxx12344	                   

Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns al bancilor, daca exista asa ceva. Am facut la o banca o cerere pentru restructurarea unui card. ... (vezi toată discuția)
	                    alxx12344	                   

Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns al bancilor, daca exista asa ceva. Am facut la o banca o cerere pentru restructurarea unui card. ... (vezi toată discuția)

eukyra	                   

August 2010,este ultima  rata platita catre banca,dintr-un credit,a carui scadenta este 2017.As dori sa intreb,daca am cumpratat un autoturism,risc in cazul in ... (vezi toată discuția)
	                    eukyra	                   

August 2010,este ultima  rata platita catre banca,dintr-un credit,a carui scadenta este 2017.As dori sa intreb,daca am cumpratat un autoturism,risc in cazul in ... (vezi toată discuția)