avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Legislatie ciubuc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Legislatie ciubuc

in conditiile in care se impoziteaza ciubucul lasat chelnerului asi vrea sa stiu daca se vor impozita si ciubucul lasat doctorului, frizerului,invatatoarei, educatoarei,muncitorilor de la morga, groparilor din cimitire...........

Alte discuții în legătură

Ajutoarele materiale primite de o persoanã fizicã de la un ong se impoziteazã ?! ContSters256593 ContSters256593 Nu am un loc de muncă şi muncesc ocazional la ferma deţinută de un ong. Pentru munca depusă primesc alimente şi îmbrăcăminte. Nu primesc bani. Sunt ... (vezi toată discuția)
Impozitare prima de sarbatori malina62 malina62 Buna ziua , Daca se poate as vrea o lamurire cu privire la un aspect : daca un salariat care nu are persoane la deducere a primit o suma de ... (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru a lucra la morga Anemona13 Anemona13 Doresc sa aflu de ce studii am nevoie pentru a lucra la morga. Astept raspunsurile dvs. Multumesc. (vezi toată discuția)