avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card credit

Buna ziua,
Am facut in 2008 un credit la o banca pe 10 ani.La acest credit a fost atasat si un card de credit unde achitam lunar un minim de plata.
Toate contractele de credit la acea banca au fost preluate de catre o alta banca si au ramas aceleasi conditii.
Dupa 3 luni ne suna de la banca sa achitam toata suma acelui card pentru ca e expirat contractul de card de credit.Era vorba de suma de 2700 ron.Nu am luat in seama si am achitat lunar suma minima care o plateam de obicei.
Dupa o luna ne suna de la Kruk care ne spune sa achitam toata suma ca daca nu ne da in judecata.Asta a fost la inceputul anului 2014.
La fel nu bagam in seama si apoi ne suna de la o alta firma de recuperare creante cu care nu am vrut sa discutam.
Am achitat luna de luna aceasi suma in contul de la banca.Am mai primit cateva telefoane de la banca unde ne spunea ca a fost declarat scadent cardul de credit si ca trebuie sa achitam suma totala.I-am intrebat pe ce motiv a fost declarat scadent si odata mi-au spus ca a expirat ca asa cere Banca Nationala,odata ca a expirat contractul de credit si ca scrie in contract despre acest lucru dar noi nu am vazut,odata ca din cauza intarzieriilor de plata.Au fost cateva intarzieri de cateva zile dar inainte sa fie preluat de catre ei creditul.
Le-am spus daca nu trebuia sa fim si noi informati despre acest lucru si ca vom continua sa achitam la fel ca si pana acum lunar suma pe care o achitam de obicei.
Si am achitat aproape un an asa cum o faceam de obicei.Ne suna de fiecare data si banca si firma de recuperare care ne indemna sa nu mai achitam in contul de la banca ci intr-un cont colector adica al celor de la Top Factoring ca ei sunt a 3 a firma de recuperare care ne sunaAm spus ca nu voi face plati decat in contul la care am achitat pana acum..Luna asta cand am fost sa achit nu am mai avut unde.Mi-au inchis contul.
Am fost la banca si mi-au spus ca l-au inchis pt ca a fost preluat de catre top factoring si la ei trebuie sa achit restul de plata de aprox, 2000 ron.
Va rog sa imi spuneti daca au procedat corect cei de la banca si daca a fost declarat scadent creditul de ce m-au mai lasat sa platesc un an in contul lor si abia acum au inchis contul?
Nu trebuia sa ma informeze inainte ca a fost cesionat creditul si pe ce motiv?
Daca nu recunosc creditul celor de la top factoring si refuz sa vorbesc cu ei ce pot sa imi faca?
Ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Problema cu o firma de recuperari creante eugeniavasilescu eugeniavasilescu am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin ... (vezi toată discuția)
Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune conventie de credit sowin sowin Între mine și raiffeisen bank a existat un contract de economisire creditare din data de 11 mai 2010 cu termenul de expirare a contractului in 10 iunie 2015 ... (vezi toată discuția)