avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare Top Factoring
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare Top Factoring

Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La 7450 ron dobanda lunara era de 100 ron ,aproape dublu fata de alte banci. In anul 2013, luna august, la schimbarea cardului am descoperit ca mi-au blocat cardul aparand cu- 7450ron. Descoperirea de card fiind valabila pana in anul 2048 si dandu-le lunar dobanda, cca. 5000ron in 4 ani ,am luat legatura cu cei de la Reiffeisen Bucuresti pentru a vedea ce se intampla. Mi-au spus ca mi-au blocat descoperirea de card fiindca imi scazuse salariul??? Le-am adus adeverinta de la locul de munca cum ca nu mi-a scazut cu nimic salariul dimpotriva sensibil mi-a crescut. Am incercat din rasputeri sa rezolv problema dar intr-un mod foarte arogant m-au refuzat. Le-am cerut solutii: ei cerandu-mi 4000 de ron sa aduc pentru deblocarea cardului sau sa transform descoperirea in cont de imprumut. Le-am trimis memoriu in care le-am explicat ca din cei aproape 1000ron, cat castigam atunci, 260 am rata la alta banca,250ron am pensie alimentara si-n plus un copil in prezenta casatorie iar 100ron lor, eu obligandu-ma sa las lunar 200 ron din care 100 fiind dobanda care pe masura ce plateam avea sa scada. Fiind in pericol de a nu putea plati rata fixa la cealalta banca si pensia alimentara si nereusind sa dezamorsez situatia am luat banii prin caserie ( practic prin ceea ce au facut imi luau toate veniturile salariale). Mi-au motivat a 2 oara ca pentru a rezolva problema trebuia sa iau banii pe card,gaselnita. Am vrut sa ma mut la alta banca unde dobanda era jumatate dar Reifeissen m-au bagat rapid pe lista neagra, luandu-mi si aceasta sansa. Nu mult dupa aceeea m-am trezit cu somatii de la Top Factoring, deci prin 2014. In septembrie 2015 am luat legatura cu Top Fatoring ,acestia comunicandu-mi ca au cesionat datoria mea si le datorez 13.000 ron. Am trimis o cerere la Reifeissen in care i-am rugat sa-mi comunice cat datoram in momentul cand au cesionat la Top factoring ,suma fiind cca 8.700 ron. De asemeni am rugat Reifeissen sa tranforme datoria in cont spunand ca ei nu mai au nici o treaba singura solutie fiind sa rezolv cu Top Factoring. Am cerut Top Factoring sa reduca datoria la 10.000 ron si sa le platesc in rate lunar la salariu fiind refuzat. Ma puneau pentru a imi demonstra buna credinta sa le platesc urgent 6.000 ron, eu neavand aceasta posibilitate, de atunci neprimind de la ei nici un semn de viata. In luna mai 2017 am primit o scrisoare de la Top Factoring in care ma anunta ca datorez 16.690 ron suma crescand ca Fat Frumos. Cum sa rezolv aceasta situatie ce pot face sa scap de aceasta escrocherie? Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2017
Baciuc Claudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Otilia1972 , utilizator 13:51, 6 Mai 2017
In primul rand vedeti daca nu este prescrisa datoria, cand au cesionat creditul , daca cei de Top Factoring v.au instiintat ca sunt noii " propietarii'
cu confirmare de primire., nu semnati si nu mai comunicati cu ei decat daca va luati un avocat.,Suma este prea atractiva pentru ei.Nu platiti nici 50 bani. , deoarece daca este prescris puteti activa termenul .
Continuare....daca nu e credit e si mai bine. , deoarece au vandut suma , si termenul incepe de cand banca va motificat sa platiti descoperirea card( data pana la care va spus ds platiti).
Avocat....cel mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top factoring nik111 nik111 In 2012 am luat un card de cumparaturi de la CITI BANK ratele se plateau la oficiul postal din oras ,cam dupa un an sau doi cit a fost banca in tara sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit neplatit calinandrei12 calinandrei12 Mai e valabila legea prescrierii unei datorii peste 3 ani....? Am o datorie cesionata de ING la Top Factoring de vreo 3000 de lei...N am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Avertisment de plata topfactoring Cristinaflorentinacojocaru Cristinaflorentinacojocaru Mama a primit un plic de la Top Factoring,prin care o anunta ca are de platit o suma de 1074 lei pt un card de cumparaturi,numarulde zile de la data ... (vezi toată discuția)