Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

otilia2009 
	    	Utilizator

otilia2009 
	    	Utilizator	    

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil

Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil	    

Olivia Nedelcea 
	    	Contabil

Olivia Nedelcea 
	    	Contabil	    

ika	                   

Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu  vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)
	                    ika	                   

Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu  vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)

popescu violeta	                   

In fapt este vorba de mama mea care a avut surprinderea de a fi refuzata de medicul de familie ptr consultatie pe motiv ca nu a platit asigurarea de sanatate ... (vezi toată discuția)
	                    popescu violeta	                   

In fapt este vorba de mama mea care a avut surprinderea de a fi refuzata de medicul de familie ptr consultatie pe motiv ca nu a platit asigurarea de sanatate ... (vezi toată discuția)

kdoina2007	                   

Va rog sa-mi spuneti daca eu, ca administrator fara salar al propriei firme, in acelasi timp si beneficiar al unei pensii de limita de varsta, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    kdoina2007	                   

Va rog sa-mi spuneti daca eu, ca administrator fara salar al propriei firme, in acelasi timp si beneficiar al unei pensii de limita de varsta, trebuie sa ... (vezi toată discuția)