cicidaniela 
	    	Utilizator

cicidaniela 
	    	Utilizator	    

popescu violeta 
	    	Utilizator

popescu violeta 
	    	Utilizator	    

babysee 
	    	Utilizator

babysee 
	    	Utilizator	    

babysee, utilizator
 babysee, utilizator 	
			~ final discuție ~
 otilia2009	                   

Buna ziua,
Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor.
Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)
	                    otilia2009	                   

Buna ziua,
Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor.
Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)

byrev	                   

Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
	                    byrev	                   

Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)

ika	                   

Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu  vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)
	                    ika	                   

Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu  vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)