avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scara pe teren strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scara pe teren strain

Buna ziua,

Dețin o casă de mai multe camere care în urma testamentului o parte din ea a ajuns la alte două persoane. Restul casei și terenul sunt însă în posesia mea. Inclusiv cel de sub casele celor 2 persoane. Una dintre persoane și-a construit o scara (3 trepte) pe terenul meu care ocupă 2-3 metrii! Este legal ce a făcut? Presupun că nu are autorizație de construcție sau alte acte având în vedere că nu are act pe teren! Cum pot dărâma acea scară? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie Cristina120 Cristina120 Buna seara, Intentionez sa cumpar un teren in afara bucurestiului, pe care este construita o casa batraneasca. La discutia cu vanzatorul am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri se pot cere pt utilizarea fara drept a unei proprietati? dinumarcel dinumarcel Am achizitionat un teren intr-o localitate langa Bucuresti. Pe teren exista o casa darapanata si suprafata de teren aferenta. Au existat mai multi mostenitori ... (vezi toată discuția)