avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu fara instiintare prealabila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu fara instiintare prealabila

Este valida o poprire pe salariu la angajator, fara ca debitorul sa fi fost instiintat (conform contractului de credit) in legatura cu aceasta ?

Contractul de credit presupune ca "Banca poate declansa procedura de exeuxutare silita impotriva Detinatorului de card principal, in termen de 5 zile de la data comunicarii catre acesta a unei instiintari scrise privind declansarea scadentei anticipate a creditului".
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2015
andreeab1, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:51, 19 Mai 2015
Faptul că dvs. ați încredințat datoria cuiva, nu privește banca. Vă puteți încredința oricui, la fel puteți face cu datoriile, dar față de Bancă răspundeți dumneavoastră.

In Biroul de Credit sunt mai multe înregistrări. Cea privind întărzierea la plata ratelor este corect menționată. Nu ar fi corect să apară p înregistrare în legătură cu scadența anticipată. pentru că este o operațiune stornată de către bancă, sau așa ar fi trebuit să fie.

verificați ce înregistrare apare, ca să putem discuta în concret.
Ultima modificare: Marți, 19 Mai 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportarea in bc oanamal oanamal Buna ziua! Intrabarea mea este: in cazul unui contract de credit intarziat, ajuns in evidenta unui executor pentru care se achita lunar in baza unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita sebi8933 sebi8933 Buna ziua, Am un credit ipotecar si unul de nevoi personale incheiate in 2008 la aceeeasi banca .Din anul 2011 venitul net mi-a fost diminuat de catre ... (vezi toată discuția)
Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)