Este valida o poprire pe salariu la angajator, fara ca debitorul sa fi fost instiintat (conform contractului de credit) in legatura cu aceasta ?
Contractul de credit presupune ca "Banca poate declansa procedura de exeuxutare silita impotriva Detinatorului de card principal, in termen de 5 zile de la data comunicarii catre acesta a unei instiintari scrise privind declansarea scadentei anticipate a creditului".
Faptul că dvs. ați încredințat datoria cuiva, nu privește banca. Vă puteți încredința oricui, la fel puteți face cu datoriile, dar față de Bancă răspundeți dumneavoastră.
In Biroul de Credit sunt mai multe înregistrări. Cea privind întărzierea la plata ratelor este corect menționată. Nu ar fi corect să apară p înregistrare în legătură cu scadența anticipată. pentru că este o operațiune stornată de către bancă, sau așa ar fi trebuit să fie.
verificați ce înregistrare apare, ca să putem discuta în concret.
Raportarea in bc
oanamal
Buna ziua!
Intrabarea mea este: in cazul unui contract de credit intarziat, ajuns in evidenta unui executor pentru care se achita lunar in baza unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita
sebi8933
Buna ziua,
Am un credit ipotecar si unul de nevoi personale incheiate in 2008 la aceeeasi banca .Din anul 2011 venitul net mi-a fost diminuat de catre ... (vezi toată discuția)