gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 lukacs 
	    	Utilizator

lukacs 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Cristhina	                   

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. 
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)
	                    Cristhina	                   

Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. 
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)

mircea_112	                   

Buna ziua. In 2011 m-am casatorit, si tot in 2011 am cumparat o casa care a costat 80000EUR. Pentru cumpararea casei am primit o suma de 77000EUR de la ... (vezi toată discuția)
	                    mircea_112	                   

Buna ziua. In 2011 m-am casatorit, si tot in 2011 am cumparat o casa care a costat 80000EUR. Pentru cumpararea casei am primit o suma de 77000EUR de la ... (vezi toată discuția)

nigela_3421	                   

Buna ziua! Doresc sa va cer un sfat. Am divortat acum 2 ani. Am o fetita de 5 ani. In timpul procesului de divort nu s-a stabilit dreptul de vizita pt fostul ... (vezi toată discuția)
	                    nigela_3421	                   

Buna ziua! Doresc sa va cer un sfat. Am divortat acum 2 ani. Am o fetita de 5 ani. In timpul procesului de divort nu s-a stabilit dreptul de vizita pt fostul ... (vezi toată discuția)