avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Transformare PF in PFA pentru agent asigurari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Transformare PF in PFA pentru agent asigurari

Buna ziua !
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema.Sunt agent asigurari inregistrat la finante ca persoana fizica (PF) cu certificat de inregistrare fiscala.Stiti cumva daca s-a emis vreo hotarare prin care suntem obligati sa ne transformam in PFA? Asta cere brokerul cu care lucrez si nu stiu exact cum sa procedez .
Va multumesc anticipat pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Domeniu pfa yonnutz yonnutz Buna ziua, Am PFA pe care am avut pana acum activitati in domeniul asigurarilor, fiind mentionat pe el PFA numele meu - BROKER ASIGURARI. De ceva timp ... (vezi toată discuția)
Drepturile si obligatiile celor inregistrati la anaf ptr profesii liberale iulianama iulianama Bună ziua, Supun atenţiei dvs urmatoarea speţă. În prezent am încheiat un Contract de Mandat, ca şi fersoană fizică,cu un Broker de asigurari, ... (vezi toată discuția)