avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări AliceHOG
                      Utilizator

AliceHOG
                      Utilizator                    

AliceHOG, utilizator
 AliceHOG, utilizator                   
                ~ final discuție ~
 AliceHOG	                   

Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)
	                    AliceHOG	                   

Anul trecut mama si un var - fiul surorii mamei, care sora e decedata - au dezbatut la notariatul de unde era bunica (mama mamei mele) mostenirea ramasa de la ... (vezi toată discuția)

psvictor	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: 
Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)
	                    psvictor	                   

Buna ziua,
Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: 
Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)

gabiconstanta	                   

bunicii  mei  nicolae si  anica  au avut  4 fete .--ionica  , nela  , lia  , tudorita .  in anul 1970 bunicul  nicolae a decedat -  sa facut  succesiune -  au ... (vezi toată discuția)
	                    gabiconstanta	                   

bunicii  mei  nicolae si  anica  au avut  4 fete .--ionica  , nela  , lia  , tudorita .  in anul 1970 bunicul  nicolae a decedat -  sa facut  succesiune -  au ... (vezi toată discuția)