avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperarea diplomei de BAC
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperarea diplomei de BAC

Salut,

Am fost inscriu la o facultate din Bucuresti cu camin acum aproximativ 4 ani. Dupa primul semestru eu am plecat din camin si am renuntat la facultate. Nu am sa renunt la facultate pentru ca eram in mijlocul anului scolar (trecuse perioada intre semestre) si mi-a zis domnisoara de la facultate ca oricum o sa fiu exmatriculat la sfarsitul pentru absentele de la cursuri.

Se pare ca eu am fugurat in camin pana la sfarsitul semestrului desi nu am locuit acolo si am avut o restanta de aproximativ 700 de RON care intre timp cu penalizari a ajuns la peste 2000 (3 ani).

Este vreo modalitate prin care pot sa imi recuperez diploma de BAC in original depusa la facultate fara a plati acei 2000+ de RON?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bac Ramona 1694 Ramona 1694 Buna ziua! Sunt fosta studenta la Facultatea de Medicina din Constanta. In anul III (2016-2017) am semnat noul contract la program cu taxa, dar, din pacate, nu ... (vezi toată discuția)
Diploma de bac retinuta la facultate frampolarbear frampolarbear In 2008 m-am inscris la o universitate de stat, am urmat cursurile in primul semestru, chiar am participat si in sesiune la cateva examene, am platit prima ... (vezi toată discuția)
Diploma bacalaureat ContSters385303 ContSters385303 Buna ziua, Acum 3 ani m-am inscris la o facultate in Bucuresti, dar nu m-am dus la cursuri din cauza ca nu imi permiteam si a trebuit sa ma angajez. Am stat ... (vezi toată discuția)