Buna seara. Avocatul partii adverse , coleg de bransa, se comporta necolegial-tine dosarul la studiu inainte de a veni judecatorul si nu il inmaneaza cand il cer, nu imi comunica un exemplar din inscrisurile pe care le depune, vorbeste urat chiar tipa. Ati intalnit asemenea colegi?
nu imi comunica un exemplar din inscrisurile pe care le depune,
Daca inscrisurile sunt depuse la dosar,urmeaza ca instanta sa vi le inmaneze
Restul aspectelor...tine de fiecare om in parte sa isi demonstreze respectul fata de profesie,de semeni,de clienti sau parti adverse -indiferent de meseria pe care o exercita
Mergeti inaintea lui sa luati dosarul si puteti proceda la fel.
Puteti atentiona instanta ca nu va comunica inscrisurile si ii va pune in vedere sa procedeze asa.
Din pacate si in nobila noastra profesie si-au gasit adapost colegi cu carente in educatie,unii care au fost rejectati din alte domenii juridice si aduc cu ei tarele sistemelor din care vin etc.Vremea maestrilor din perioada interbelica care excelau prin cultura umanista,educatie ,bun simt a apus .La vremuri noi ,oameni noi.:(
Avocati cumetri.
Succesorul
Buna Ziua,
Acum citiva ani am intrat fara voia mea intr-un process de succesiune care nu se mai termina. Eu credeam ca asa este procedura, adica trebuie sa ... (vezi toată discuția)