avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi mama fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi mama fara loc de munca

ce drepturi are o mama care a nascut si nu are taxele la zi,si nici sotul nu are loc de munca,si acte necesare. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:21, 24 Aprilie 2015
1. - Aveti dreptul la alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implinste copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.
- Cererea si actele le depuneti la Primarie.

2. Pentru un ajutor social sau alte drepturi va adresati Primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
O nelamurire cu alocatia AdyRen AdyRen Buna ziua tuturor , snt nou pe acest forum si de aceea rog ca vineva sa imi raspunda daca bine-voieste la o intreb : Sotia a nascut in 2014 luna septembrie ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)