avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie pentru a nu pierde dreptul de a profesa sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie pentru a nu pierde dreptul de a profesa sau prin constangere

ca farmacist sef am solicitat infiintarea unui punct de lucru intr-un sat in august 2008 iar in februarie 2009 vrea sa deschida patronul desi nu exista inscris de ministerul sanatatii pe autorizatia de functionare a farmaciei coordonatoare si implicit pe diploma mea iar eu risc sa pierd dreptul de aprofesa un timp ma aleg cu incalcarea legislatiei motiv pentru care incep insomniile iar sotul meu ma sfatuieste sa demisionez decat sa risc.legislatia la noi este momentan blocata el functioneaza linistit eu ma relaxex a vrut 30 zile preaviz fara sa ma vada fara sa vrea sa faca inventar in prezenta mea iar acum ma streseaza sms cu delapidari iar asta din martie.specific am fost prieteni de famili am cumparat masina pe firma lui si nu-i a noastra i-am imprumutat 20000 E pt bilet la ordin si nu vrea sa ii inapoieze pe motivul lipsei la inventar plus ultimul salariu si preavizul.martori exista el recunoaste dar nu inapoieaza iar acum imi cere si masina.inventarul inaintat pt controlul tva in februarie semnat de mine corespunde cu contabilitatea la 31 decembri idem.ce pot sa fac in afara de cadouri si evident nu-mi amintiti de naivitatea si increderea pe care o am in oameni ca sa folosesc o exprimare elevata .va multumesc
Cel mai recent răspuns: axia , utilizator 15:30, 30 Iunie 2009
va multumesc! Am sa consult local un avocat si in cazul in care preia cazul am sa va tin la curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de un eventual proces ietam ietam Spuneti-mi , va rog , daca pot chema pe cineva in instanta ptr. ca nu recunoaste ca i-am inapoiat 500$ , pe care trebuie sa-i scada din suma pretinsa de 2300 $ ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.800 RON dar, nu am facut niciun act. Dar erau de fata alte doua persoane martori.Acum se face ca nici ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii marianpaul marianpaul am si eu nevoie de un sfat si o indrumare, cum as putea sa recuperez niste bani pe care i-am dat unui prieten pentru procurarea unei masini? problema este ca ... (vezi toată discuția)