Buna dimineata!
As dori sa ma lamuresc si eu cu o situatie...in speta ieri am primit acasa comunicare in litigiu de munca cu fostul meu patron cu care am avut proces..nu sunt de acord cu rezultatul si vreau sa fac recurs!La sfarsit scrie "cu recurs in 10 zile de la comunicare"!Deci daca am primit comunicare pe 25.06.2009 care este ultima zi in care pot sa cer recurs la Curtea de Apel?Nu specifica
Cererea se depune la Tribunal, insa procesul se va judeca la Curtea de Apel. Daca ultima zi cade intr-o zi nelucratoare, atunci prima zi lucratoare va fi ultima zi de recurs. Puteti sa trimiteti recursul si prin posta:
Cod procedura civila:
Art. 104. - Actele de procedură trimise prin poştă instanţelor judecătoreşti se socotesc îndeplinite în termen dacă au fost predate recomandat la oficiul poştal înainte de împlinirea lui.
Aveti posibilitatea de a face recurs pana la data de 06.07.2009, acesta putand fi depus la registratura instantei care a judecat fondul cauzei, in speta banuiesc ca Tribunalul Bucuresti - Sectia a VIII-a Litigii de munca, sau puteti trimite prin posta, neaparat in doua exemplare ( unul pentru instanta si unul pentru comunicare partii adverse), dupa care urmariti portalul sau pe site-ul tribunalului, daca s-a inregistrat recursul dumneavoastra si termenul care i se va da. De asemenea, daca nu aveti posibilitatea de a incropi recursul pana la data de 6 iulie, aveti posibilitatea de a depune o cerere de recurs formal, in care precizati ca motivele acestuia le veti depune pana la termen, dandu-va astfel sansa de a lua legatura cu o persoana specializata, in vederea intocmirii unei aparari de calitate. Bafta multa!
Va multumesc pt sfat d-le Mariusinho..termenul de 6.07.2009 este inclusiv?sau pina la acea data cum ati scris mai sus?
Ietati mi intrebarile dar pt un necunoscator ii sunt f utile!!