avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepurile copilului, drepturile parintilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepurile copilului, drepturile parintilor

Buna, Am 17 ani si vreau si e sa intreb daca este normal ca parintii sa te demigreze si sa isi bata joc de tine? Au voie parintii sa ma bata pana raman cu vanatai si cu cicatrici? au voie ca ei sa imi umblesi sa imi corupa intimitatea? De exemplu mama mea de curand s-a uitat la mesajele mele de pe facebook? au voie? Au voie sa imi interzica sa mai ies din casa , sa stau numai in casa si la scoala? vreau si eu sa stiu ce drepturi am la varsta mea.
Cel mai recent răspuns: aiai , utilizator 11:18, 29 Aprilie 2015
disgraziata a scris:

La varsta ta,din pacate,nu prea ai ce face,decat sa strangi din dinti si sa astepti sa implinesti 18 ani.
...
dar fa macar ce poti sa faci singura:plangere la politie etc.
Nu vei obtine mare lucru,poate,dar macar le faci si tu lor viata un iad,macar sa fie chemati sa dea cu subsemnatul la politie si tot e o satisfactie
...

VAI, NU !!!
te rog sa fii atenta la sfaturile primite si sa le filtrezi (prin mintea si sufletul tau).
Si chiar daca nu ai implinit 18 ani, ai ce sa faci:
exista psihologul scolii !! cu care sa vorbesti
si exista telefonul copilului - numar gratuit - de unde vei obtine sfaturi avizate!!

P.S. ai vrut sa scrii parintii te "denigreaza", nu "emigreaza", asa-i ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai vreau sa stau cu mama betinebety betinebety Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip ... pampam18 pampam18 buna ziua! am 18 ani ,am avut o relație de 3 luni cu un tip de 21 de ani care s a încheiat pentru ca eu am făcut prostia de a iesi cu un prieten din ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)