avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala

buna ziua!! am si eu o problema si anume ca..........detin un srl si in urma unui control afp dansii au gasit cateva facturi neinregistrate de catre contabila fapt despre care nu stiam...si gata evaziune fiscala dosar penal.
vreau sa va spun ca in 2013 am fost condamnat 8 luni cu suspendare si termen de incercare 2 ani,,,fapta cu evaziunea a fost in 2012 ...vin si intreb are vre-o legatura cu fapta din 2013 (pt vatamare corporala din culpa accident rutier) daca pot primi suspendare si pentru fapta cu evaziunea fiscala sau sa ma astept la detentie?
aastept cu mare interes rasp dvs. va mult. anticipat
Ar fi posibil, din cate inteleg faptele sunt concurente, astfel, in cazul unei noi condamnari, suspendarea condiţionată a executării primei pedepse se anulează, aplicându-se dispoziţiile privitoare la concursul de infracţiuni, dacă pedeapsa rezultată în urma contopirii nu depăşeşte 2 ani, instanţa poate aplica din nou dispoziţiile art. 81 c.p. din 1969 privind suspendarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari..? bixtonim bixtonim buna ziua , in 2011 am fost arestat pt frauda informatica ,sprijinirea si aderarea unui grup infractional si eliberat 4 luni mai tarziu. dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Anularea beneficiului suspendarii conditionat a executarii pedepsei badila steluta badila steluta am si eu o intrbare. in urma solutionarii unui dosar penal pe oug 195/2002 s-a anulat anularea beneiciului suspendarii conditionate a executarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica clem66 clem66 Buna ziua,as dori o informatie sant recidivist condamnat cu suspendare,cu 3 ani probatiune,in aceeasi perioada cu aceeasi fapta fals,uz de fals pt a obtine un ... (vezi toată discuția)