buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Am detinut o firma care si-a incetat activitatea prin procedura insolventei, fiind pronuntata si o hotarare in acest sens, hotarare ce este definitiva. problema ar fi in faptul ca in societate am avut un autoturism de care nici nu s-a facut vorrbire in timpul procesului, desi din biland si balanta era clar ca exista un mijloc de transport in societate.*(mentionez ca societatea nu a avut datorii) Intre timp in baza hotararii a fost radiat auto de la taxe si impozite, si am rama cu auto neiregistrat la fisc si nici nu pot sa o inregistrez pe numele meu ca asociat/administrator, iar de inscriere in circulatie ce sa mai vorbesc. in aceasta situatie ce as putea face sa pot trece auto pe numele meu ca asociat/administrator si ulterior sa il inscriu la fisc si in circulatie pepersoana fizica?
va multumesc anticipat
Buna ziua !
Luati legatura cu lichidatorul desemnat, el este singurul in masura sa valorifice bunurile firmei. Vedeti care e valoarea de vanzare, faceti o oferta daca va intereseaza si poate reusiti sa o rascumparati.
Altfel nu aveti nici o posibilitate sa treceti masina pe numele dvs., asa... pur si simplu., doar pentru ca ati fost administrator/asociat.