avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Actiune in constatare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Actiune in constatare

buna ziua, am si eu nevoie de o informatie. Am detinut o firma care si-a incetat activitatea prin procedura insolventei, fiind pronuntata si o hotarare in acest sens, hotarare ce este definitiva. problema ar fi in faptul ca in societate am avut un autoturism de care nici nu s-a facut vorrbire in timpul procesului, desi din biland si balanta era clar ca exista un mijloc de transport in societate.*(mentionez ca societatea nu a avut datorii) Intre timp in baza hotararii a fost radiat auto de la taxe si impozite, si am rama cu auto neiregistrat la fisc si nici nu pot sa o inregistrez pe numele meu ca asociat/administrator, iar de inscriere in circulatie ce sa mai vorbesc. in aceasta situatie ce as putea face sa pot trece auto pe numele meu ca asociat/administrator si ulterior sa il inscriu la fisc si in circulatie pepersoana fizica?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: PlanReorganizare , utilizator 20:47, 29 Aprilie 2015
Buna ziua !
Luati legatura cu lichidatorul desemnat, el este singurul in masura sa valorifice bunurile firmei. Vedeti care e valoarea de vanzare, faceti o oferta daca va intereseaza si poate reusiti sa o rascumparati.
Altfel nu aveti nici o posibilitate sa treceti masina pe numele dvs., asa... pur si simplu., doar pentru ca ati fost administrator/asociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate comerciala teodora g teodora g am avut o societate care s-a radiat in martie anul acesta. A fost cu datorii la bugetul statului. Inainte de declansarea procedurii insolventei conform Legii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut o societate care a intrat in insolventa si ... Simonique9 Simonique9 Buna seara, Am avut o societate care a intrat in insolventa si mi s-a atras raspunderea in calitate de administrator. Lichidatorul care s-a ocupat de ... (vezi toată discuția)
Societate radiata, situatie patrimoniu nelamurita Ramona_9 Ramona_9 Buna ziua!Am fost plecat din tara iar acum am alat ca ONRC mi a radiat societatea comerciala in 2011 pe motiv de bilant nedepus.Problema este ca am un imobil ... (vezi toată discuția)