avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia Romana solicita amprentarea mea, dupa ce am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia Romana solicita amprentarea mea, dupa ce am primit o amenda

In decursul acestei zile, dupa aproximativ 45 de zile de la amendarea mea, cf. art. 2, pct. 13 din leg. 61/1991, un domn de la Politia universitara m-a invitat la sectie pentru a da o declaratie din acea noapte(mentionez ca in procesul verbal s-au scris cele intamplate, doar am intrat in camin fara a ma legitima, in scopul vizitarii unui prieten, amenda a fost achitata) si pentru a mi se lua amprentele. Am mers la sectie pentru a da acea declaratie si pentru a mi se lua amprentele, dar l-am rugat pe domnul politist sa-mi scrie un proces verbal prin care sa mi se spuna de ce mi se iau aceste amprente. Acesta a refuzat categoric sa-mi prezinte motivele atat verbal cat si scris. Am mers la o alta sectie de politie unde am intrebat daca acesta este normal, iar raspunsul acestora a fost unul negativ. In decursul zilei de maine voi merge din nou la sectia de politie unde am fost invitat si voi incerca sa vorbesc cu seful acesteia. Rugamintea mea ar fi daca puteti sa imi spuneti daca aceasta solicitare din partea politiei romane este normala si ce trebuia sa fac in continuare. Va multumesc anticipat! #-o
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 20:30, 27 Aprilie 2015
...nu stiu cat de des vizitati campusul unde este prietenul dvs si ce s-a intamplat pe acolo...nu este un abuz al politistilor, daca asta insinuati...poate s-a intrat prin efractie, poate s-a furat ceva si au niste amprente...nu se stie niciodata...cert este ca puteti face o cerere catre comandantul sectiei la care este obligat sa raspunda in 30 de zile..cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi gasesc dreptatea cu un domn politist care este mai presus de lege gigi38 gigi38 am sesizat pe 112 ca am prins pe cineva la furat la coceni de porumb au veni domni politisti de sectia 10 politie dambovita domnul agent se cunostea cu celin ... (vezi toată discuția)
Amprentare si fotografiere bobmarley bobmarley Buna ziua, Sunt student si acum cateva zile am dat un chef in camin :)) ,a fost ziua unui coleg si am zis ca incepem petrecerea in camin si continuam in ... (vezi toată discuția)
Amenda Petrina l Petrina l Bună seara lucrez la o firma de paza de 16 ani și în afară de șeful meu la controale sunt supus și de către un polițist care se ocupa de toate firmele ... (vezi toată discuția)