avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in perioada preavizului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in perioada preavizului

La un salariat caruia i s-a restructurat postul si a venit 4 ore/ zi la serviciu, iar 8 zile a avut concediu de odihna, cum i se va calcula concediul de odihna? La jumatate?Adica la 8 zile de CO inseamna ca a avut 4 zile,daca in preaviz vine 4 ore/zi?
Multumnesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 28 Aprilie 2015
Inseamna tot 8 zile de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare co in timpul preavizului alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb daca in cazul incetarii CIM cu art. 65 alin 1(desfiintare post pe motiv de restangere a activitatii firmei), in timpul ... (vezi toată discuția)
Se suspenda preavizul pt concediu de odihna? ginutz_a ginutz_a pers x intra in preaviz de 20 zile , incepand cu data de 1 iulie. Are cerere de concediu de odihna incepand cu 5 iulie. ce se poate face in situatia ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat cu preaviz și aveam concediu restant. la final nu mi-am primit banii așa cum mi s-a promis, ce aș putea face pentru a-i recupera? Maciupiciu Maciupiciu La data de 1 Decembrie am fost chemat de patron si mi-a spus ca ma concediaza pe motiv ca suntem prea multi pe acelasi post (doi), iar el nu-si mai permite sa ... (vezi toată discuția)