avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Notificare lichidator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Notificare lichidator

Buna ziua

Am primit din partea unui lichidator o notificare pentru a-i pune la dispozitie anumite acte ale societatii, lichidatorul fiind desemnat de ORC.
Eu nu am cerut nicio mentiune la ORC, dar societatea nu mai are activitate din 2003 si a fost declarata inactiva fiscal de catre ANAF.
Sunt obligata sa radiez aceasta societate, ma poate obliga lichidatorul sau ORC sa platesc costuri pt inchiderea acestei firme?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florescu Madalina , utilizator 15:46, 28 Aprilie 2015
daca in toata inceasta perioada de inactivitate nu au fost depuse declaratii anuale, atunci e posibil ca ORC-ul sa fi inceput procedurile de radiere , din moment ce au desemnat un lichidator.
ok, au desemnat un lichidator pe care trebuie sa-l platesc eu? am crezut ca societatea se va radia automat din moment ce au trecut atatia ani fara activitate, fara atatea proceduri.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva Raluca_B Raluca_B Buna Ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. LA nedepunerea declaratie 100 si 300 se declara firma de catre finante inactiva, in acest caz mai am ... (vezi toată discuția)
Radiere firma danielcraciun2003 danielcraciun2003 Buna ziua, Detin o firma din 2004.Am avut suspendata activitatea 3 ani.Firma nu figureaza cu datorii si nu este platitoare de tva. In conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)