avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... refacere maluri parau
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

refacere maluri parau

Buna ziua!
Revin cu o intrebare: Un teren agricol aflat in proprietatea unei persoane fizice se invecineaza cu un parau ce apartine domeniului public (paraul nu este foarte mare, uneori este aproape sa sece, dar in perioadele cu precipitatii abundente creeaza unele probleme). Urmare inundatiilor din vara trecuta, malul paraului a fost erodat si, implicit, terenul a fost afectat. In viitor situatia se poate repeta, iar consecintele ar fi din ce in ce mai grave. Cine trebuie sa ia masuri pentru refacerea malului si prevenirea unor prejudicii viitoare?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Eroziune maluri parau (domeniu public) klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Revin cu o intrebare: Un teren agricol aflat in proprietatea unei persoane fizice se invecineaza cu un parau ce apartine domeniului public (paraul ... (vezi toată discuția)
Eroziune mal parau klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Un teren agricol aflat in proprietatea unei persoane fizice se invecineaza cu un parau apartinand domeniului public. Urmare inundatiilor din vara ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru deja facut valentinagro valentinagro Buna ziua, Mă numesc Valentin P. Anul trecut în luna august am făcut cadastru și intabulare pentru locuință plus teren. Cadastrul a fost facut pe baza ... (vezi toată discuția)