avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua.vreau sa stiu daca 2 persoane casatorite in romania care stau momentan in italia si au un copil nascut aici,pot divorta si in italia sau numai in romania.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:27, 27 Iunie 2009
Pot divorta la locul ultimului domiciliu comun .
buna ziua ,lege spune la ultimul domiciliu comun al partilor sau daca partilr nu mai au nimic cu acest domiciliu comun la domiciliul piritului in exceptie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Romani, casatoriti in romania , divort in italia hipnotyyk hipnotyyk BUNA ZIUA Am o problema mai deosebita spun eu ! Sunt casatorit in Romania cu o romanca si am un baietel de 4 ani , nascut in Romania si el. Din pacate relatia ... (vezi toată discuția)
Divort ionicaaaaa ionicaaaaa buna ziua, rugaminte ,sant casatorita de 4 ani si stau cu el de 10 ani----avem un baietel de 11 ani si el bea intruna si ne jigneste pe mine la inceput ma ... (vezi toată discuția)