avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit ,contributia pt sanatate in contractul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit ,contributia pt sanatate in contractul de arenda

Am un teren de 50 ha pasune in Salaj dobandit prin multe eforturi in instanta
anul acesta am intrat in posesia lui mentionez ca m-am mutat din zona si acum locuiesc impreuna cu familia la 500 km distanta de teren. Doresc sa arendez terenul dar nu stiu cu declaratiia la fisc eu trebuie sa depun aceasta la domiciliu iar arendasul potrivit legii plateste 16%dar si CAS in Salaj in contul arendatorului iar eu stau in Dolj cum fac, sigur cei din judet o sa-mi trimita sa platesc si aici cei 16% si CAS mentionez ca mai platesc asigurari de sanatate si la locul meu de munca oare asigurarile de sanatate nu sunt impozitate dublu pe venitul meu ?Ce trebuie sa fac ? Unde trebuie sa platesc impozitul si CAS ?La domiciliul meu sau la locul Arendarii de catre arerndator ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:30, 2 Mai 2015
Arendasul se va ocupa cu inregistrarea contractului de arenda, cu retinerea, declararea si virarea la stat a impozitului pe venit si a cass. Dumneavoastra nu o sa mai depuneti nicio declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea contractului de arenda Mihaita123 Mihaita123 In Codul fiscal scrie ca arendasul trebuie sa plateasca impozitul pe venit si cass, in numele arendatorului. Atunci care este contribuabilul, arendasul sau ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul agricol neatitu neatitu Sunt proprietarul unui teren agricol,in suprafata de un hectar.Arendat unei societati din localitate.Arendasul,retine la sursa,un impozit de 16%+5,5%(CASS),din ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata impozit agricol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Detin in arenda o livada traditionala de meri f batrana,nestropita de 10 ani, inregistrata la APIA ca pasune permanenta.In aceste coditii trebuie ... (vezi toată discuția)