avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua ! am si eu o intrebare va rog : se poate desface o casatorie prin divort , fara martori ? numele meu este dana si sotul meu este un om foarte periculos care momentan este inchis in penitenciar pentru lovituri cauzatoare de moarte. am fost toata viata maltratata de el , dar nu pot face dovada pentru ca el fiind un om periculos , le este frica oamenilor de el si de neamurile lui sa vina ca martori pentru mine. mentionez ca am si un copil de 2 ani cu el si as dori sa stiu daca as putea obtine custodia lui dupa divort , deoarece vreau sa plec in strainatate cu copilul si el nu vrea sa-mi dea procura , pentru ca nu doreste ca sa divorteze de mine. ce as putea sa fac ? va multumesc tuturor celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: adriano06041 , utilizator 19:30, 4 Mai 2015
Fara martori nu se poate in conditiile date insa, martori pot fi si parintii dvs/frati, surori, verisori, persoane care cred ca va vor sustine .
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
Costel DRAGOMIR, Avocat
parinti din pacate nu mai am , dar si pana la fratii mei le este teama sa vina ca martori. I-a batut si pe ei de foarte multe ori si I-a amenintat cu cutitul. toti se tem de el si pe mine ma ameninta din puscarie ca o sa ma omoare cand o sa iasa. nu stiu ce pot face
din pacate pt dvs, daca nu o sa aveti martori in procesul de divort s-ar putea sa nu obtineti divortul. proba testimoniala este esentiala in astfel de procese .

avand in vedere ca sotul are antecedente penale , aveti sanse sa obtineti custodia minorului . dar repet, aveti nevoie de martori .
as putea avea martori care sa nu se vada in sala de tribunal ???
Sa inteleg ca fara martori ramai casatorit pana la moarte? Faptul ca unul din parteneri este in penitenciar dupa ce a comis infractiune asa grava nu este un motiv pentru divort? Era bine daca aveati ceva certificate medico legale cei care ati fost batuti de el.

Alte discuții în legătură

Decizie de exercitare autoritate parinteasca exclusiva petru ana maria petru ana maria Buna ziua,as dori sa aflu in ce conditii as putea obtine custodia definitiva si irevocabila asupra minorului?Este valabila violenta fizica si psihologica in ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor din concubinaj ContSters300408 ContSters300408 Buna ziua, Ma numesc Cristi, cu aproximativ un an si 7 luni in urma am cunoscut o fata, la scurt timp dupa inceperea relatiei a ramas inscarcinata, atat ea cat ... (vezi toată discuția)
Divort cu nabadai de cetatean arab Bibicu78 Bibicu78 Buna ziua Am urmatoarea speta. O prietena de-a mea, s-a casatorit in italia cu un cetatean egiptean cu care are un copil. Dupa 3 ani de casatorie a hotarat ... (vezi toată discuția)