avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

Buna ziua am fost oprit de politia rutiera pe 8 decembrie 2014 am refuzat sa suflu in etilitest am fost condus la spital mia fost recoltata o singura proba de sange in care mia iesit valoarea
de 1.50. Politistul care ma anchetat a dat drumu la dosar deja la parchet dar nu ma contactat nimeni nici pana azi.Intrebarea mea este cat dureaza traseul politie parchet pana ma va chema ..Ce sanse am sa pot incheia un acord cu procurorul de recunoastere a vinovatiei. Mentionez ca detin carnet dobandit in italia
Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2015
constantin1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 14:18, 2 Mai 2015
Ati fost audiat? in ce calitatea? cu ce propunere a plecat dosarul la Parchet?
am fost audiat in calitate de inculpat ...am mers pe recunoasterea vinivatiei pentru a incheia un acord cu procurorul
ai reusit sa faci acordul cu procurorul? eu nu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet retinut ptr alcool de peste 1 an fara nici o rezolutie Raz13 Raz13 Buna ziua. Anul trecut in 7 Ianuarie (2018) am fost oprit de Politia Rutiera si testat cu etilotestul (0.42 in aer) iar la prima proba de sange a iesit 1.1 ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,va rog ajutor.. adryanoo_boy adryanoo_boy Buna ziua,acum cateva zile am postat acest subiect : ,,Buna dimineata,in noaptea trecuta ma deplasam cu sotia pana la socrii mei. Inainte de a ajunge la ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului si acrosarea unei masini gabi_gina_gabriela gabi_gina_gabriela buna ziua ....acum cateva zile am condus sub influenta bauturilor alcoolice .....am acrosat o masina in care m-am oprit .....a venit politia .....la etilotest ... (vezi toată discuția)