Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 sandidu	                   

conform N.C.R 
\\"\\"\\"\\"Categoria B:
3.ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un ... (vezi toată discuția)
	                    sandidu	                   

conform N.C.R 
\\"\\"\\"\\"Categoria B:
3.ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un ... (vezi toată discuția)

kid77xxl	                   

In timp ce conduceam auto proprietate personala 1687masa initiala/2160 kg masa totala autorizata tractand o rulota de 1160 kg masa initiala/1500 kg masa total ... (vezi toată discuția)
	                    kid77xxl	                   

In timp ce conduceam auto proprietate personala 1687masa initiala/2160 kg masa totala autorizata tractand o rulota de 1160 kg masa initiala/1500 kg masa total ... (vezi toată discuția)

Vladu12	                   

Buna ziua,
Posed un permis de conducere pentru categoria B,am un autovehicul din categoria B(1300kg) si as vrea sa stiu daca as putea atasa o remorca a carei ... (vezi toată discuția)
	                    Vladu12	                   

Buna ziua,
Posed un permis de conducere pentru categoria B,am un autovehicul din categoria B(1300kg) si as vrea sa stiu daca as putea atasa o remorca a carei ... (vezi toată discuția)