avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalatie de apa ocupata de celalalt coproprietar- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalatie de apa ocupata de celalalt coproprietar- cum procedez?

Acum dupa terminarea partajului , iesirea din indiviziune , a ramas ca si posibilitate de alimentare cu apa acladirii , osingura insytalatie la care nu se poate face separatia . Au venit au analizat si nu se poate , clar . Intre timp , aceasta instalatie a fost ocupata de celalat coproprietar , eu raminid pe dinafara . Acum : il pot chema in judecata pentru despagubire ca eu sa imi fac alta insytalatie , sau fac instalatia dupa care ii cer contravaloarea in urma unei expertize tehnic ??
Cel mai recent răspuns: ContSters355039 , utilizator 22:02, 2 Mai 2015
Puteți solicita montarea pe branșamentul comun care nu poate fi separat a unui contor pentru măsurarea separată a consumului. Cred că este mai ieftin, și din punct de vedere practic și al economiei de stres . Pt. a dobândi daune trebuie să dovediți, în instanță-fapta ilicită, prejudiciul, valoarea acestuia, etc. Nu mai bine încercați rezolvarea amiabilă ?
Situatia este foarte complicata . nu am cu cine ma intelege .
Acțíune-OBLIGAȚIA DE A FACE-
da am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere si daune pentru dreptul de folosinta in aceste conditii? ContSters359348 ContSters359348 Pe terenul aflat in indiviziune , trece o conducta care alimenteaza imobilul cu apa potabila . Aceasta conducta este folosita numai de catre coproprietari . ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune ionela1965 ionela1965 Buna seara, va rog sa-mi spuneti cum pot iesi din indiviziune dupa succesiunea facuta dupa moartea mamei in urma cu 3 ani, suntem 3 frati si tatal , fratii nu ... (vezi toată discuția)
Bransament apa rece din coloana blocului(dupa apometru apa nova) abrassu abrassu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc tip vila,pe scara sunt 11 apartamente cu al meu,de ceva vreme numai am presiune la apa rece,sunt singurul cu aceasta ... (vezi toată discuția)