avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu martori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu martori

Vreau si eu sa chem niste martori in divortul pe care il am, dar nu stiu cum sa formulez cererea. Va rog daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:12, 27 Iunie 2009
Propunerea martorilor se face de către reclamant în cererea de chemare în judecată sau cel mai târziu la prima zi de înfăţişare, iar pârâtul prin întâmpinare sau, dacă nu este reprezentat sau asistat, la prima zi de înfăţişare.
Dacă această probă v-a fost încuviinţată în cursul judecăţii, lista cu martori trebuie depusă în termen de 5 zile de la încuviinţare.
buna ziua ,daca proba cu martori va fost increintata de instanta in urmatoarele 5 zile cu lista pri care aratati numele prenumele martorilor si adresa sua daca nu va obligati sa ii aduceti dvs la termenul fixat in vederea audierii .
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand nominalizez martorii? andabej andabej Am introdus o actiune pe drept comun si am cerut si aprobarea probei cu martori. Era necesar sa trec si numele martorilor pe care ii am in vedere. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Prezentare martor proces civil Lungu Constantin Lungu Constantin va rog ce articol din lege pot sa invoc pentru prezentarea unui martor in proces civil ? (vezi toată discuția)
Propunerea probei cu martori dupã încuviinþarea probei cu înscrisuri dogarudobra dogarudobra dupa ce judecatorul a stabilit impreuna cu partile ca dovezile se fac cu inscrisuri, se mai poate propune si audierea unui martor in respectivul caz? atunci ... (vezi toată discuția)