avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Adrianerosca
                      Utilizator

Adrianerosca
                      Utilizator                    

~ final discuție ~
 Melidna12	                   

buna ziua, am fost amendata in baza unei hotarari al consilului local pentru ca am plimbat cainele pe strada principala fara sa aibe botnita pusa...pe bot. Ii ... (vezi toată discuția)
	                    Melidna12	                   

buna ziua, am fost amendata in baza unei hotarari al consilului local pentru ca am plimbat cainele pe strada principala fara sa aibe botnita pusa...pe bot. Ii ... (vezi toată discuția)

Mmitsuu	                   

Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
	                    Mmitsuu	                   

Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)

verdi	                   

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in elucidarea unui aspect legat de prezenta cainilor cu stapan in parcuri . 

Nu vreau ca, din nestiinta ,  sa incalc ... (vezi toată discuția)
	                    verdi	                   

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in elucidarea unui aspect legat de prezenta cainilor cu stapan in parcuri . 

Nu vreau ca, din nestiinta ,  sa incalc ... (vezi toată discuția)