Buna ziua tuturor!Am trimis prin banca intr-un cont unei persoane fizice diverse sume de bani reprezentand "donatii" pentru un site care se ocupa cu administrarea unui joc pe internet.In schimbul acestor sume de bani,copilul meu a primit obiecte virtuale in jocul respectiv insa la scurt timp jocul a fost preluat de alta persoana iar cel vechi s-a restartat.Ma rog,nu sunt familiarizat cu expresiile din domeniu,evident e ca obiectele achizitionate au disparut.Cel caruia i-am platit arunca pisica in curtea celuilalt administrator al jocului si tot asa.Ma gandesc ca lucrurile nu sunt tocmai legale si sunt convins ca majoritatea "clientilor "acestor jocuri sunt minori iar cei in cauza profita de aceste aspecte.As vrea sa stiu ce pot face ca cei vinovati sa raspunda.Multumesc.
Din cate inteleg, e un diferend in drept civil si Politia nu se va baga. In drept civil trebuie sa-l dati in judecata (daca stiti cum il cheama), procesul poate dura ani de zile, fara avocat il pierdeti, avocatii sunt scumpi, va faceti multi nervi cu asta iar rezultatul nu e garantat, ba chiar va puteti trezi ca aveti de platit cheltuieli de judecata.
Da, nu pare sa fie vorba de infractiunea de inselaciune.
Doar un proces civil ati avea la dispozitie dar este mai complicat decat pare.
Nu e clar cu ce titlu ati dat acele sume de bani.