avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament cumparat prin prima casa, problema cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament cumparat prin prima casa, problema cu fostul proprietar

Buna ziua,
Am urmatoarea problema:
Am cumparat un apartaent prin programul prima casa, termenul de eliberare si predarea cheilor , agreat cu fostul proprietar a fost de 60 de zile de la semnarea contractului. Problema e ca termenul expira pe data de maine (4.mai) iar el nu e de gasit , nu raspunde la telefon (e inchis sau suspendat) si nu e nici la adresa (nu raspunde la interfon).
Ce pot sa fac, cum pot sa il oblig legal sa imi dea cheile locuintei si sa o elibereze?
Cel mai recent răspuns: Crisan_valentin , utilizator 13:42, 4 Mai 2015
Executorul judecatoresc detine autoritatea si competenta sa desfasoare demersuri-inclusiv la politie ,pentru a pune la dispozitie bunul imobil adjudecat
Dar pentru a ajunge la un executor judecatoresc este necesar sa il dau in judecata, nu? Iar pentru asta am nevoie de un avocat,nu-i asa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea imobilului adjudecat prin licitatie poseidon poseidon Buna ziua, In primul rand \" La multi ani\" tuturor Doamnelor is Domnisoarelor. Va rog sa ma ajutati cu in sfat in legatura cu urmatoare problema. Am ... (vezi toată discuția)
Achiziționare imobil cu toate bunurile din el și predare ulterioară. cum intru în posesie dacă nu primesc cheile la termenul stabilit? ANHA ANHA Am achizitionat un imobil cu tot cu bunurile din el (electrocasnice, mobila, centrala termica, etc.). La notar, fosta proprietara a cerut un termen de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare mottanu mottanu Buna ziua, Am achizionat o masina, iar vanzatorul nu mi-a putut oferi si cheia de rezerva. A spus ca mi-o va trimite prin posta, insa acum el nu mai imi ... (vezi toată discuția)