In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o decizie definitiva, iar angajatorul emite un alt ordin de concediere, angajatul mai poate cere anularea celui de-al doilea ordin de concediere si reangajarea? ( angajatorul nu l-a repus pe angajat in situatia anterioara anularii ordinului)
MULTUMESC!
Acesta stia ce anume urmaresc, pentru ca daca nu doream si reintegrarea, procesul in sine, pentru mine, nu avea nicio valoare. Faptul ca s-a anulat ordinul prin care am fost dat afara nu m-a ajutat cu nimic, eu urmaream castigarea procesului, adica repunerea in situatia anterioara, acest lucru implicand reintegrarea mea in postul detinut anterior concedierii. Mentionez ca acel seviciu era primordial pentru mine, intrucat de la desfacerea contractului individual de munca si pana in prezent eu nu am avut si nu am reusit sa mi gasesc alt loc de munca.
Reintegrare
o_zonne
In cazul in care am castigat anularea deciziei de concediere conform art 78 pentru ca era in concediu medical si am fost concediat ilegal si netemeinic, iar in ... (vezi toată discuția)