avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anularea deciziei de concediere si repunerea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anularea deciziei de concediere si repunerea in functia anterioara

In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o decizie definitiva, iar angajatorul emite un alt ordin de concediere, angajatul mai poate cere anularea celui de-al doilea ordin de concediere si reangajarea? ( angajatorul nu l-a repus pe angajat in situatia anterioara anularii ordinului)
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: AdinaF , utilizator 18:27, 15 Octombrie 2015
Acesta stia ce anume urmaresc, pentru ca daca nu doream si reintegrarea, procesul in sine, pentru mine, nu avea nicio valoare. Faptul ca s-a anulat ordinul prin care am fost dat afara nu m-a ajutat cu nimic, eu urmaream castigarea procesului, adica repunerea in situatia anterioara, acest lucru implicand reintegrarea mea in postul detinut anterior concedierii. Mentionez ca acel seviciu era primordial pentru mine, intrucat de la desfacerea contractului individual de munca si pana in prezent eu nu am avut si nu am reusit sa mi gasesc alt loc de munca.
Pentru a promova o actiune impotriva acelui avocat, va trebui sa aveti dovezi ca i-ati solicitat ca in actiune sa solicite si reintegrarea.
Multumesc pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas in urma admiterii contestatiei de concediere carmenba carmenba Societatea angajatoare mi-a platit salariile ca despagubire in urma concedierii ilegale, dar nu a platit si CAS asa cum a dispus instanta, si nici nu a anulat ... (vezi toată discuția)
Reintegrare o_zonne o_zonne In cazul in care am castigat anularea deciziei de concediere conform art 78 pentru ca era in concediu medical si am fost concediat ilegal si netemeinic, iar in ... (vezi toată discuția)
drepturi banesti concediere pana la pronuntare recurs niccu niccu Buna seara, am castigat pe Fond cu: \"Admite actiunea formulata de contestatorul xxx yyyy . Anuleaza decizia de concediere xxx. Obliga intimata sa ... (vezi toată discuția)