Am avut in dosar contractul incheiat cu expertul parte. Am cerut cheltuielile de judecata, prin avocat, dar OP-urile de achitare a sumei din contract nu au fost depuse. Personal nu am stiut ca la acea sedinta se va judeca, depusesem alte dovezi temandu-ma de rezultat si ma asteptam ca instanta sa dea termen pentru a le comunica paratului. Mi-am dat seama si a doua zi, le-am depus la registratura. Acestea nu au fost acordate pe motiv de tardivitate. Contributia expertilor parte a fost hotarartoare, ei au semnat toate filele raportului si comentariile lor, analiza aprofundata au fost punctul forte al expertizei. Instanta a motivat hotararea pe baza uneia din variantele analizate si explicate de expertii parte. Despre expertul desemnat nu vorbesc! Vreau sa fac recurs pentru ca fara acesti experti nu as fi reusit. Am fost reclamant in proces. Sunt multe posibilitati, in functie de instante si bineinteles as dori sa pot recupera aceste cheltuieli.
HAPPY END! Am castigat! Recunosc, a fost putin mai greu sa conving avocatul, chiar l-am rugat sa nu faca ceea ce i-ar stirbi autoritatea in fata judecatorului. L-am mai intrebat daca o omisiune a legii nu poate profita impricinatului. Fiind dosar pe codul vechi, am mizat si am cladit apararea pe lipsa din art. 274- (2), a mentiunii PANA LA INCHIDEREA DEZBATERILOR. S-a admis! In ncpc aceasta omisiune a fost inlaturata. Din pdv moral, nu ma impacam cu ideea, deoarece cei doi experti parte au contracarat incercarea expertului desemnat, care a facut chiar si falsuri ca sa avantajeze parata, care nu a cerut, nu a vrut, nu a platit expertiza. Va multumesc si va asigur de intreaga mea consideratie. Incerc sa explorez mintea avocatilor, pentru care am mare consideratie.