avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contact avocat ONG - Miercurea Ciuc
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contact avocat ONG - Miercurea Ciuc

Buna,
Am si eu nevoie de serviciile unui avocat din Miercurea Ciuc pentru atestarea a doua documente: Statut si act constitutiv. Actele sunt redactatea, spun eu bine si nu ar avea motive de revizuire. Este vorba de un grup de persoane care doresc demararea unui ONG.
Costuri nu isi permit prea mult. Un cost total de 200-300 lei ar putea oferi. Cine ma poate ajuta un mesaj pe privat octavian@clnr.ro.
O saptamana frumoasa.
Octavian
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 5 Mai 2015
Regulament Forum Avocatnet.ro
2.6 In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.

Link catalog consultanti:
www.avocatnet.ro/content/con...

Link Bursa Consultantilor:
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor colegi din timisoara Mihaela Hornea Mihaela Hornea am nevoie de un avocat din timisoara in vederea discutarii unei spete. (vezi toată discuția)
Conflicte de munca livio215 livio215 Am nevoie de un consultant juridic foarte bun în conflicte de muncă Preferabil din Bacău pentru o eventuala asistare.0757254248 (vezi toată discuția)
Avocat recuperare creante rome rome Asociatie de proprietari din Bucuresti dorim un avocat pentru actionarea in judecata a unor restantieri (vezi toată discuția)