avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont salariu persoana fizica
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont salariu persoana fizica

Buna seara.Am si eu o problema.Astazi am vrut sa-mi scot salariul de pe card.si am constatat ca este contul blocat de eos ksi printr-un executor.pentru un debit la brd de acum un an,pe care ,din motive obiective(ramas fara job,somaj) nu am mai platit ultimele 6 rate, si o datorie din 1999 la Mobifon.Intrebare: pentru blocarea contului nu este nevoie de inceperea executarii silite?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 6 Mai 2015
Pai , daca v-ati trezit cu contul blocat, a inceput.
Nu va e blocat pt datoria de la mobifon, ci poate pt credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nelu1957 nelu1957 buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati in rate un credit bogdan78 bogdan78 am avut un credit de nevoi personale la BRD, de un an nu am reusit sa mai platesc rata. Acum 2 luni am fost contactat de catre de cei de la EOS KSI si mi s-a ... (vezi toată discuția)