avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in perioada de preaviz

Pe perioada de preaviz se poate lua concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 6 Mai 2015
1. Pe perioada de preaviz se poate lua concediu medical.

2. Dupa terminarea concediului medical se continua cu preavizul, de unde a ramas, pana expira perioada de preaviz.
Nu exista nicio interdictie legala in acest sens. Prin urmare, puteti beneficia de concediu medical pe durata perioadei de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizare colectiva danwxs danwxs buna ziua ! am si eu o intrebare : daca o firma se afla in insolventa si disponibilizeaza un numar de angajati cu preaviz si salarii compensatorii ( nu multe ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc, suspendare activitate angajator Julia125 Julia125 Buna ziua, Sunt in concedii de crestere copil pentru 1 an de zile. Am aflat ca intre timp angajatorul a suspendat firma. In acest caz mai este obligat sa ma ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal/maternal daca am contract pe perioada determinata? LenutaAna LenutaAna Buna, Sun angajata in cadrul unei firme de un an si o luna, de la inceput am fost cu contarct de munca pe perioada determinata, la 3 luni mi s-a prelungit ... (vezi toată discuția)