romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

emiliamilea 
	    	Utilizator

emiliamilea 
	    	Utilizator	    

elenazan 
	    	Utilizator

elenazan 
	    	Utilizator	    

Carturarul 
	    	Utilizator

Carturarul 
	    	Utilizator	    

ContSters146186	                   

Buna seara,am si eu o problemuta,suntem o asociatie de proprietari,avem un proces cu un proprietar de prin noiembrie,problema este ca pe 19 mai avem termen si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters146186	                   

Buna seara,am si eu o problemuta,suntem o asociatie de proprietari,avem un proces cu un proprietar de prin noiembrie,problema este ca pe 19 mai avem termen si ... (vezi toată discuția)

camifinutza	                   

Buna seara,am si eu o rugaminte,suntem o mica asociatie de proprietari si avem de prin noiembrie un proces cu un proprietar ptr recuperarea datoriilor.Problema ... (vezi toată discuția)
	                    camifinutza	                   

Buna seara,am si eu o rugaminte,suntem o mica asociatie de proprietari si avem de prin noiembrie un proces cu un proprietar ptr recuperarea datoriilor.Problema ... (vezi toată discuția)

Costica33	                   

O chiriasa vedeta xxx are tupeul sa se duca la usile oamenilor din bloc sa ceara semnaturi pentru a se organiza adunarea generala a membrilor asociatiei de ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

O chiriasa vedeta xxx are tupeul sa se duca la usile oamenilor din bloc sa ceara semnaturi pentru a se organiza adunarea generala a membrilor asociatiei de ... (vezi toată discuția)