avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajari la Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajari la Asociatie de proprietari

Suntem Asoc. de Propr. cum este legal sa fie platitii urmatorii:Administrator este pensionar, Femeia de servici 2 ore pe zi pensionara,Sef comisie cenzori 2 ore pe luna pensionar. Danine va rugam un sfat cum este cel mai bine sa ii angajam. Contr. prest.servici, Contr.mandat ? Va multumesc pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: RIZEAFLORICA , utilizator 10:24, 7 Mai 2015
Ministerul Muncii, Inspectia Muncii, serviciul Legislatie, Contencios Administrativ. precizeaza :
Pentru indeplinirea atributiilor ce ii revin comitetului executiv al asociatiei de proprietari poate angaja personal specializat () acorda personalului incadrat cu contract individual de munca sau in baza unei contract de prestari servicii.

Pentru activitatea prestata asociatiei de proprietari, atat femeia de serviciu, cat si administratorul unei asociatii de proprietari trebuie sa incheie contract individual de munca cu aceasta=contract individual de munca cu norma intreaga sau cu timp partial
Neintocmirea contractelor individuale de munca se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 20.000 lei pentru fiecare persoana identificata fara forme legale de angajare,.
In cazul dvs seful comisiei de cenzori este din interiorul sau din exteriorul asociatiei de proprietari?
din interiorul asoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia salarizarii in aso. de prop. RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Suntem o Asoc. de Prop. in vare avem 4 angajati pensionari la limita de varsta. Sef com. cenzor care are 75 lei pt.2 ore lunar cu contr. prest. servicii. ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am angajat femeia de servici, gospodarul blocului, sef.comisie de cenzori care sunt pensionarii de limita de varsta. Am intocmit contr. prest.servicii si ... (vezi toată discuția)
Conventie,contract de munca sau contract de mandat cu titlu oneros pt administrator,presedinte,femeie de servici paicaflorica paicaflorica Buna ziua,Va multumesc ca existati.Va rog sa imi spuneti ce contracte trebuiesc facute in urmatoarele situatii:presedinte si presedinte comisie de cenzori-nu ... (vezi toată discuția)