avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Justificarea sumelor introduse in casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Justificarea sumelor introduse in casa de marcat

Buna ziua
Conform noilor reglementari privind casele de marcat sumele introduse in casa de marcat necesare pentru rest si pentru platile din ziua respectiva trebuie justificate,in ce consta aceasta justificare?
Precizez ca sceste sume provin din incasarile zilelor precedente si uneori pot fi si de 1000ron deoarece am chitante de achitat mai mari ca valoare decat incasarile din acel moment.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mikitud , utilizator 20:54, 10 Mai 2015
chiar nu ma poate ajuta nimeni?
este corect sa intocmesc dispozitie de incasare?
dar pentru chitantele platite trebuie sa mai completez si dispozitie de plata?
~ Conținut șters la cerere ~
soldul registrului de casa este unul singur la sfarsitul zilei,eu vorbesc depre sumele de bani existente in sertar in orice moment al zilei in situatia in care am mai multe plati in decursul zilei si de multe ori este necesar sa aduc bani din incasarile zilelor precedente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Nelamurire inregistrare bani de serviciu ContSters232561 ContSters232561 Buna ziua! Am unele nelamuriri in ceea ce priveste operarea intrarilor si iesirilor de sume pe casa de marcat. Eu am inteles asa: 1) la inceputul zilei sau in ... (vezi toată discuția)
Rulaj casa marcat smndraghici smndraghici Buna ziua, Incasez prin casa de marcat si la sfarsitul zilei scot Z, dupa care predau banii catre casieria centrala pe baza de monetar si DP. Acum mi s-a ... (vezi toată discuția)