avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca definitiva reconstituire drept ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca definitiva reconstituire drept de proprietate

Cineva are o hotarare judecatoreasca definitiva data de Judecatoria Targoviste in anul 1993 prin care i s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru 0,55 ha teren arabil si 0,5 ha padure.Omul a facut ceva interventii la Comisia Locala de fond funciar pe raza careia se afla terenurile,dar fara rezultat. Intrebare; Ce mai poate face omul pentru a intra in posesie in natura sau echivalent? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: seneca399 , utilizator 08:18, 8 Mai 2015
Trebuie sa depuna hotararea in copie legalizata si o cerere scrisa pentru punere in posesie .Va primi uin raspuns care, daca va fi negativ ,va putea fi atacat in instanta.
Demersurile la Comisie si Primaria au fost facute,fara rezultat.Intrebarea era daca dupa 12 ani de la obtinerea hotararii definitive mai este posibila realizarea dreptului prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie teren stanculumintza stanculumintza Ca o scurta descriere a cazului In 2006 comisia judetena pt stabilirea dreptului de proprietate a reconstituit dreptul de proprietate al tatalui meu pe 9,5 ... (vezi toată discuția)
Explicatie pentru legile de fond funciar ardeleanulazar ardeleanulazar Daca o persoana a depus cereri de constituire a dreptului de proprietate (terenuri necolectivizate) confom legilor fondului funciar a decedat ... (vezi toată discuția)
Constituire sau reconstituire dumitru2000 dumitru2000 Avem un teren arabil intravilan intr-o comuna pentru care fostul cooperator a primit titlu - fiind inscris in anexa 2A din Regulament. Evident, fostul ... (vezi toată discuția)