avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii expirate , Numere straine ramase Valabile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii expirate , Numere straine ramase Valabile

Detin un autovehicul pe numele meu , am rezidenta in franta masina am folosit-o cativa ani cu numere de franta , itp, asigurare totul in regula. In tara am inceput demersurile inmatricularii mai exact am scos numere rosii , toate cele 3. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca nu mai vreau sa inmatriculez masina in RO , pot circula cu numerele de Franta, care sunt inca valabile ? Masina nu a fost radiata , pot face o asigurare noua si valabila eliberata de un asigurator francez. ITP-ul care urmeaza sa expire in cateva luni il pot face in romania sau doar in Franta? E o problema faptul ca politiia mi-a scris pe certificat, cu pixul ,cate o DATA de fiecare data cand am scos un set de numere rosii?

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)