avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... predare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

predare leasing

Buna ziua,
Pentru predarea unui contract de leasing este nevoie si de acordul societatii de leasing?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 14:30, 14 Iulie 2009
Vreti sa spuneti cesionare catre alta persoana ? Binenteles ca trebuie, in fond societatea de leasing este proprietarul bunului pana la plata lui.
Da , este obligatoriu sa aveti acordul societatii de leasing
aveti nevoie de acordul societatii de leasing.
buna ziua, ptr vanzarea unei masini luate pe credit bancar trebue si acordul bancii? altceva mai trebuie?
multumesc
Daca creditul bancare este garantat cu respectiva masina trebuie si acordul bancii . Probabil pt. a obtine acest acord trebuie adus alt bun in garantie.
Daca creditul este de nevoi personale, masina nefiind gajata bancii , nu este necesar acordul bancii.
Cu banii respectivi puteati achizitiona orice bun, de care sa dispuneti dupa bunul plac
ulterior.

Alte discuții în legătură

Partaj interesant FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar sau leasing? luanna luanna Buna Doresc sa imi achizitionez un nou autotursim insa nu stiu pe ce modalitate de finantare sa merg imprumut bancar sau leasing?Va rog frumos sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)