cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

art 31
(1)Presedintele asociatiei de proprietari reprezinta asociatia in derularea contractelor si isi asuma obligatii in numele acesteia. El reprezinta asociatia de proprietari in relatiile cu tertii, inclusiv in actiunile initiate de asociatie impotriva unui proprietar care nu si-a indeplinit obligatiile fata de asociatie sau in procesele initiate de un proprietar care contesta o hotarare a adunarii generale a proprietarilor.
~ final discuție ~
 oliviamoga	                   

Buna seara,
Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
	                    oliviamoga	                   

Buna seara,
Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)

AnamariaPMT	                   

Buna seara!
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 etaje si de curand am achitat lucrarea pentru reparatia hidroizolatiei aferente apartamentului nostru ... (vezi toată discuția)
	                    AnamariaPMT	                   

Buna seara!
Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 4 etaje si de curand am achitat lucrarea pentru reparatia hidroizolatiei aferente apartamentului nostru ... (vezi toată discuția)

Adriantot	                   

Un proprietar depune la asociatie o adresa catre presedinte in care arata ca are infiltratii de apa in apartament locuind la ultimul nivel. Anexeaza la acea ... (vezi toată discuția)
	                    Adriantot	                   

Un proprietar depune la asociatie o adresa catre presedinte in care arata ca are infiltratii de apa in apartament locuind la ultimul nivel. Anexeaza la acea ... (vezi toată discuția)