avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Exceptii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Exceptii

buna.
am cerut in insnata plata concediilor de odihna neefectuate la incetarea cim dar am cerut si reintegrarea cu anularea deciziei de incetare.
desi decizia de incetare era clar ilegala si netemeinica, instanta mi-a dat despagubiri pe concediile de odihna insa mi-a respins reintegrarea ca netemeinica (ramasa fara interes). cu drept de apel.
ce pot face in apel, pentru ca imi este mia favorabila reintegrarea decat concediile?
Cel mai recent răspuns: ContSters352260 , utilizator 15:57, 11 Mai 2015
In apel, contestati decizia primei instante ca fiind nelegala si netemeinica.

Care sunt motivele pentru care vi s-au respins acele capete de cerere?
mis-a respins reintegrarea pe lipsa de interes intrucat "admitandu-se cererea de despagubire pe c.o. la incetarea c.i.m. reclamanta nu mai avea interes sa ceara anularea deciziei de incetare a c.i.m. Pentru acestea aspecte instanta nu mai poate intra pe fondul cauzeiprivind anularea deciziei de c.i.m. si reintegrarea, bla, bla, bla...".
E mai mult dar v-am spus pe scurt...
Acuma mi-am dat seama ca mai importanta era reintegrarea. Ce trebuie sa fac?
in apel pot cere renuntarea la plata c.o.si sa solicit instantei de apel sa respinga exceptia lipsei de interes pentru anularea concedierii si reintegrare si sa judece ei cererea de anulare a deciziei de incetare si a reintegrarii?
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
ContSters352260, utilizator
Nu mai aveti cum sa renuntati la plata CO in apel.
dece? nu sunt aplicabile dispozitiile art. 409 alin. (1) din codul de procedura civila, renuntarea la dreptul pretins:

Alte discuții în legătură

Reintegrare salariat vicentiu69 vicentiu69 Buna ziua, Vreau sa va prezint o speta, cred eu interesanta si cred destul de rara in societatea noastra actuala. La nivelul unei intreprinderi s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Reintegrare salariat noa noa Daca un salariat castiga pe fond reintegrarea si plata salariilor in urma desfacerii nelegale a cim, acesta poate fi reintegrat si i se platesc salariile ... (vezi toată discuția)
Reintegrare în funcţia ocupată anterior CrinaT CrinaT Buna ziua! In urma restructurarii abuzive a postului pe care il ocupam am fost concediata. Am atacat in instanta aceasta decizie, am cerut reintegrarea si am ... (vezi toată discuția)