buna.
am cerut in insnata plata concediilor de odihna neefectuate la incetarea cim dar am cerut si reintegrarea cu anularea deciziei de incetare.
desi decizia de incetare era clar ilegala si netemeinica, instanta mi-a dat despagubiri pe concediile de odihna insa mi-a respins reintegrarea ca netemeinica (ramasa fara interes). cu drept de apel.
ce pot face in apel, pentru ca imi este mia favorabila reintegrarea decat concediile?
Inca o intrebare va rog frumos:
Daca as fi castigat eu in fond, adica mi se acorda reintegrarea in defavoarea concediilor de odihna, si ar fi facut angajatorul apel acesta putea cere in apel anularea reintegrarii in favoarea concediilor de odihna, astfel angajatorul ar fi castigat apelul iar eu as fi pierdut reintegrarea si celelalte drepturi?
Angajatorul putea sa atace cu apel hotararea primei instante ca fiind nelegala si netemeinica, in situatia in care dvs ati fi castigat la Tribunal - adica , sa sustina ca modul de incetare a raportului de munca este legal.
Reintegrare salariat
noa
Daca un salariat castiga pe fond reintegrarea si plata salariilor in urma desfacerii nelegale a cim, acesta poate fi reintegrat si i se platesc salariile ... (vezi toată discuția)