avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere pe rol a dosarului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere pe rol a dosarului

buna ziua! am facut cerere de contopire pedepse si reunosterea unei sentiinte straine...la curtea de apel am ramas in pronuntare si la data propriuzisa dosarul a fost repus pe rol : Repune cauza pe rol pentru a se pune în dicutie solicitarea de la autoritătile judiciare ,,straine, a informatiilor privind pedeapsa executată în detentie de contestatorul ,,eu,,, în baza sentintei Tribunalului de Inaltă Instantră din ,,strainatate din 00.07.2008. Acordă termen la xxxxx 2015, pentru când se vor cita părtile.
Document: Încheiere de şedinţă imi puteti spune parerea d-voastra?? pare un lucru bun avand in vedere ca tribunalu mi-a respins dar cu drept de contestatie fara sa fiu nici macar nevoit sa platesc ceva totuk ramand in sarcina statului.. va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2015
alin1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: alin1979 , utilizator 17:07, 19 Mai 2015
Buna seara!

Eu zic ca e ok!

Cu stima.
Dincate cunosc eu in mod direct la nivel de curte de apel judecatorii sunt mult mai pregatiti decat cei de la tribunal pe astfel de procese si pare ok ca s-a repus pe rol.
In caz contrar pierdeati procesul sigur.
va multumesc DOAMNE ajuta:)
astazi aveam procesul dupa ce l-a repus pe rol si ma asteptam sa raman in pronuintare sau sa mi se comunice sentiita, in schimb revin cu adresa catre tribunalul strain sa se comunice pedeapsa care am efectuat-o in detentie,,,, eu am fost eliberat conditionat din strainatate, ..practic cad s-a efectuat adresa prima data catre tribunalul strain documentele care au venit demondtrau ca pedeapsa era efectuata toata 3 ani, eu executand doar 18 luni. probabil a trecut perioada de incercare ...ce parere aveti?? din cate stiu nu se poate inrautati situatia mea pe contestatia facuta de mine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine judeca contestatia la executarea pedepsei? amales amales in ncp numai exista forma agravanta dar in condamnare prejudiciul era de 214 100 ron in vechiul cod a fost judecat de tribunal acum ca in ncp prejudiciul este ... (vezi toată discuția)
Recurs judecat - mai exista cai de atac? maneageorge99 maneageorge99 BUNA SEARA ? Imi puteti spune daca exista o alta cale de atac/contestare/anulare /suspendare a unei decizii definitive data dupa recurs la I C C J ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)