avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de interes
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de interes

Bună seara,
De la bun început vreau să spun că nu am dat căutare, referitor la conflictul de interese, deoarece, consider că, cu profesionalismul şi bunăvoinţa moderatorilor ajung mai rapid la soluţia care mă interesează.
Despre ce este vorba:
Sunt operator RSVTI (Responsabil cu Supravegherea şi Verificarea Tehnică a Instalaţiilor) şi ca principală sarcină stabilită prin lege, este identificarea echipamentelor/instalaţiilor ce intră sub incidenţa ISCIR, raportarea ca utilizator ISCIR-ului a acestora şi nepermiterea utilizării echipamentelor/instalaţiilor care nu sunt autorizate ISCIR sau nu au verificarea tehnică periodică valabilă.
Prin prisma altei funcţii pe care sunt incadrat, stabilit prin fişa postului, am sarcini de executant, de mijlocire şi efectuare a autorizării şi verificărilor tehnice periodice în utilizare la instalaţii şi echipamente ce intră sub incidenţa ISCIR.
Cu alte cuvinte în calitate de RSVTI-st, verific existenta verificărilor tehnice periodice efectuate şi stabilite prin sarcinile celei de-a doua funcţii.
În acest caz este sau nu este conflict de interese?.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: FARKAS TRAIAN IOSIF , utilizator 18:54, 13 Mai 2015
Conflict de interese nu este , insa mai repede se poate vorbi despre o situatie de incompatibilitate.
Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frecventa inspectiilor rsvti justinsanero justinsanero Buna ziua, As dori sa va intreb care este frecventa inspectiilor RSVTI si cum este stabilita aceasta? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Fisa post rsvti-st rrramor rrramor Ma poate ajuta cineva, va rog, cu fisa de post a unui angajat pe functia RSVTI? multumesc (vezi toată discuția)
Autorizari iscir aurora007 aurora007 daca o societate comerciala detine in proprietate poduri rulante si stivuitoare care sunt iscirizate si aceste utilaje se inchiriaza altei societati ... (vezi toată discuția)