avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament cosmote 2011
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament cosmote 2011

Buna ziua de cateva saptamanii ma suna o doamna de la top factoring in legatura cu un abonament la cosmote din anul 2011 si as vrea sa stiu dupa 4 ani in care eu nu am primit nici o notificare acasa sau la telefon nu sa prescris?
?
da, dreptul lor la actiune e prescris, invocati acest lucru daca va treziti actionat in judecata.
multumesc frumos pentru raspuns. Si un raspuns pentru tanti de la top factoring ca sa ii inchid gura imi poti da ?
nu exista, nu o luati in seama si gata.
multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presiuni firma recuperari creante pentru un abonament telefon yo85 yo85 Buna ziua. In 2009 am facut 2 abonamente la Cosmote. Cu 3 luni inainte sa imi expide perioada contractuala nu am mai platit acele abonamente( au fost facute pe ... (vezi toată discuția)
Debit persoana decedata la mostenitor marius_vlad marius_vlad Buna ziua, Am urmatoarea problema si as aprecia sfatul dvs : In urma cu o zi am primit o notificare de la compania TOP FACTORING cu privire la un debit ... (vezi toată discuția)
Top factoring venomok venomok Buna ziua, am si eu o nelamurire, in data de ieri adica 23 martie 2015 m-am trezit acasa cu o persoana ce reprezinta top factoring . Eu am avut un abonament la ... (vezi toată discuția)